Business Developer - Boltt

Solliciteer nu

Business Developer - Boltt

Ben jij een echte relatiebouwer, heb je affiniteit met bouwtechniek en BIM en is een commerciële rol jou op het lijf geschreven? Weet jij zelf kansen te creëren en nieuwe opdrachten binnen te halen? Reageer dan nu!

Parttime/Fulltime (min. 24u/pw) · Amsterdam

Over de rol

Als Business Developer van Boltt bouw je verder aan het netwerk van Boltt. Jouw sociale en commerciële vaardigheden combineer je met een affiniteit voor bouwtechniek en BIM, daarmee weet je nieuwe opdrachtgevers aan Boltt te binden. Je zoekt zelf naar nieuwe opdrachtgevers en benadert deze proactief. Met behulp van jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je mooie nieuwe opdrachten binnen te halen.

Ook ben je scherp op zakelijke kansen in de markt en ontwikkel je strategieën om de positie van Boltt te versterken. Je bent een actieve en betrouwbare partner in tendertrajecten voor onze opdrachtgevers. Je spart regelmatig met het team en de partners over nieuwe mogelijkheden voor Boltt en adviseert hierover in de commerciële strategie.

Over jou

  • Minimaal HBO werk-en denkniveau; bij voorkeur in combinatie met een commerciële opleiding;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring met sales en accountmanagement of als business developer;

  • Je hebt een integere maar proactieve werkhouding, commerciële instelling en beschikt over goede overtuigende gesprekstechnieken;

  • Je begrijpt hoe onze verschillende opdrachtgevers werken en weet jouw salesproces aan te passen op jouw potentiële klanten;

  • Je hebt affiniteit met bouwtechniek, BIM en digitale oplossingen;

  • Ervaring binnen het werkveld van Boltt (vastgoed, bouw en/of architectenbranche) is een grote pré.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een divers team van circa 45 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken. Op 4 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega's. En één keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

Elkaar inspireren, motiveren en respecteren staat bij ons voorop. Ook vinden we jouw ontwikkeling, in je functie en op persoonlijk vlak, erg belangrijk. Met een persoonlijk opleidingsbudget kun je je kennis en vaardigheden voortdurend verder ontwikkelen!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Eén dag per week thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. In jouw rol als Business Developer ontvang je daarnaast ook marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon en laptop van de zaak. In eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Solliciteer

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

Solliciteer dan nu! We ontvangen graag een CV en een motivatiebrief. Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

 

Over Boltt

Wij zijn Boltt. Sparringpartner voor architecten, ontwikkelaars, corporaties en aannemers. Voor slimme bouwtechnische uitwerking, ervaren BIM-management, effectieve projectcoördinatie en pragmatische planoptimalisatie. Alles wat een bouwtechnische opdracht naar een hoger niveai tilt. We doen meer dan alleen modelleren, we engineeren en denken mee. Zo zijn we een solide partner voor ieder project. Met oog voor ontwerp, proces én heldere communicatie.

Boltt is powered by Rijnboutt - https://www.boltt.nu/