Functioneel Applicatiebeheerder (24-32u p/wk, Amsterdam)

Solliciteer nu

Functioneel Applicatiebeheerder (24-32u p/wk, Amsterdam)

 Heb je ervaring met Afas? Krijg je energie van het optimaliseren van werkprocessen en ben je vaardig in het inrichten hiervan? Lijkt het je leuk en uitdagend om in de creatieve wereld van de architectuur werkzaam te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Part-time

Je werkzaamheden:

Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de functionele instandhouding, controle en verbetering van Afas en de daaraan gekoppelde software waaronder Pure / PowerBI. Je zorgt ervoor dat de applicatie en processen goed functioneren, adequate informatie leveren en mee-ontwikkelen met de trends binnen de organisatie en met de laatste trends, updates en mogelijkheden van de applicaties zelf. Je houdt je o.a. bezig met het uitvoeren van autorisatiebeheer, het maken van workflows en het bewaken van de processen. Je bent nauwkeurig en gaat proactief en klantgericht te werk. Problemen of incidenten analyseer je snel en adequaat en los je op. Daarnaast actualiseer je de huidige documentatie en de beheerhandleidingen, en als deze ontbreken, stel je ze op. Ook maak je je collega’s wegwijs in het gebruik van de applicaties, en ben je in staat sparring partner te zijn voor de wensen van de interne organisatie of een externe consultant. 

Wat we van je vragen:

  • MBO/HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 2/3 jaar werkervaring als Functioneel Applicatiebeheerder;
  • Ervaring met Afas;
  • Communicatief vaardig;
  • Bij voorkeur met affiniteit voor administratieve processen zodat er ad hoc ondersteuning geboden kan worden aan administratie, MT en directie.

Wat we je bieden:

Samen met 80 collega’s uit 18 verschillende culturen kom je te werken in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een eigen werkplek en kun je ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. We starten de week gezamenlijk met een bureauoverleg. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar tijdens de Rijnboutt Academy.

Elkaar inspireren, motiveren en respecteren staat bij ons voorop. Ook vinden we jouw ontwikkeling, in je functie en op persoonlijk vlak, erg belangrijk. Met een persoonlijk opleidingsbudget kun je je kennis en vaardigheden voortdurend verder blijven ontwikkelen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Een deel van de tijd thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.


Enthousiast geworden over ons bureau?

We ontvangen graag een CV en je motivatie om bij Rijnboutt te komen werken. Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten. 

Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Over Rijnboutt

Een stad is niet van steen. Integendeel. Een stad is een complex organisme boordevol met leven. Continu is ze in beweging. Ze groeit. Wordt anders gebruikt. Soms sterft er een stukje helemaal af om plaats te kunnen maken voor iets nieuws.

Ze is een thuis voor velen. Groot en klein. Van hier en van ver. Ze is een plek om te zijn. Om geld te verdienen. Naar toe vluchten. Te bezoeken. Van weg te rennen. Op te groeien. Oud te worden.

Rijnboutt ziet haar complexiteit heel scherp. Hoe alles wat er binnen haar grenzen gebeurt invloed heeft op wie ze is als geheel. Daarom bouwt Rijnboutt nooit een gebouw. Maar altijd een stukje stad. Met oog voor verleden en toekomst. Voor wat er al is en nog komt. Voor iedereen die er zal zijn, blijven en weer gaan. Rijnboutt luistert, kijkt en vraagt totdat volstrekt helder is wat er moet worden gebouwd. Wat Rijnboutt neerzet maakt de stad zo altijd beter dan ze was.