Junior Architect

Vacature gesloten

Junior Architect

Herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, natuur inclusief bouwen, veranderende mobiliteit. Dat zijn de actuele vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden bij Rijnboutt. Toonaangevende projecten. Op in het oog springende locaties. In grote steden. Je doet dat met je eigen 360° team waarin kennis op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw is gebundeld. Van ontwerp tot realisatie.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Deze vacature is open tot woensdag 17 juli 23.59!

Jouw bijdrage aan het team:

Als architect maak je onderdeel uit van een projectteam. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor visieontwikkeling, verbeeldend ruimtelijk onderzoek en het ontwerpen van gebouwen en transformaties. Je vertaalt de opgave in een duidelijk concept en een helder en haalbaar ontwerp. Dat doe je in woord en beeld, met plantekeningen, aantrekkelijke visualisaties en presentaties.

Je bent boven alles architect. Houdt van je vak en je weet dat je geen gebouw neerzet, maar een stukje stad. 

Wat we vragen:

  • Een voltooide academische opleiding Architectuur (TU/AvB of gelijkwaardig);

  • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;

  • Beheersing van ArchiCad (of bereid dit te leren), Adobe en Office-pakket;

  • Vaardigheden om je ontwerpen naar aantrekkelijke visualisaties en presentaties te vertalen;

  • Beschikbaar vanaf september.

Onze bijdrage aan jou:

Je komt te werken in een divers team van circa 45 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken. Op 4 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega's. En één keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

We starten de week gezamenlijk met een bureauoverleg. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar tijdens de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren staat bij ons voorop. Ook vinden we jouw ontwikkeling, in je functie en op persoonlijk vlak, erg belangrijk. Met een persoonlijk opleidingsbudget kun je je kennis en vaardigheden voortdurend verder ontwikkelen en doorgroeien binnen het bureau.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Een dag per week thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.


Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

Solliciteer dan via de 'Solliciteer nu' button hier onderaan. We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

NB: i.v.m. de startdatum van deze functie en de zomerperiode zal de reactietijd iets langer duren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Over Rijnboutt

Een stad is niet van steen. Integendeel. Een stad is een complex organisme boordevol met leven. Continu is ze in beweging. Ze groeit. Wordt anders gebruikt. Soms sterft er een stukje helemaal af om plaats te kunnen maken voor iets nieuws.

Ze is een thuis voor velen. Groot en klein. Van hier en van ver. Ze is een plek om te zijn. Om geld te verdienen. Naar toe vluchten. Te bezoeken. Van weg te rennen. Op te groeien. Oud te worden.

Rijnboutt ziet haar complexiteit heel scherp. Hoe alles wat er binnen haar grenzen gebeurt invloed heeft op wie ze is als geheel. Daarom bouwt Rijnboutt nooit een gebouw. Maar altijd een stukje stad. Met oog voor verleden en toekomst. Voor wat er al is en nog komt. Voor iedereen die er zal zijn, blijven en weer gaan. Rijnboutt luistert, kijkt en vraagt totdat volstrekt helder is wat er moet worden gebouwd. Wat Rijnboutt neerzet maakt de stad zo altijd beter dan ze was.