PR & Communicatiespecialist (24-32 uur)

Solliciteer nu

PR & Communicatiespecialist (24-32 uur)

Heb jij ervaring in de architectenbranche, ben jij communicatief en organisatorisch sterk én wil jij vol trots het verhaal van Rijnboutt uitdragen? Dan hebben wij een hele leuke functie voor je.

PART-TIME · AMSTERDAM

Als PR & Communicatiespecialist vergroot je samen met je communicatiecollega’s de zichtbaarheid van Rijnboutt. Contentcreatie is een belangrijke dagelijkse taak. Je schrijft persberichten, artikelen voor onze website en nieuwsbrieven en je beheert onze social kanalen. Ook houd je contact met opdrachtgevers, media en andere partijen. Je coördineert de indiening voor awards en jaarboeken en bent mede verantwoordelijk voor het organiseren van Rijnboutt Open. Meten is weten, dus je evalueert je acties geregeld.

Interne communicatie vinden we sowieso belangrijk. Je houdt je collega’s aangesloten en bent actief bezig met de doorontwikkeling van de content op ons social intranet.

Samen met collega’s en externe partijen, zoals brand agencies, visual designers en fotografen, zorg je ervoor dat alle uitingen van Rijnboutt herkenbaar zijn en dat ons verhaal gehoord wordt.

Wat we vragen

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de architectenbranche.
  • Een afgeronde (marketing)communicatie opleiding op HBO of WO-niveau of aantoonbaar vergelijkbare werkervaring.
  • Bewezen Adobe CC, WordPress, MailChimp en social media skills.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om vakinhoudelijke teksten te (her)schrijven en schrijft met hetzelfde gemak een update voor LinkedIn.
  • Talent voor het houden van overzicht en plannen. Jij kan hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en durft hier ook naar te handelen. Je houdt overzicht, bewaakt proces en afspraken, signaleert zaken en pakt aan.

Onze bijdrage aan jou

Je wordt onderdeel van een team van ruim 90 talentvolle collega’s die graag met je willen samenwerken. Met diezelfde collega’s combineer je geregeld het nuttige met het aangename, tijdens de bureauborrels en de jaarlijkse buitenlandexcursie bijvoorbeeld. Je werkplek is een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. En jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, in je functie én op persoonlijk vlak. Daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget om je vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen.

Jouw baan?

Solliciteer dan nu via onderstaande button. Heb je nog vragen over deze vacature? Mail Janneke Griep (Communicatiemanager) via griep@rijnboutt.nl.