Stage Stedenbouw & Landschap

Solliciteer nu

Stage Stedenbouw & Landschap

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per februari 2021 hebben wij een stageplek bij ons team Stedenbouw & Landschap beschikbaar.

Internship

Wat we vragen

  • Je volgt een bachelor of master in de richting Stedenbouwkunde of Landschapsarchitectuur en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal);
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;
  • Ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Vectorworks (voorkeur), Indesign, Illustrator en Photoshop;
  • Je bent bij voorkeur 6 maanden beschikbaar.

Onze bijdrage aan jou

Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer.
Je krijg 90 zeer talentvolle collega’s. Je werkplek is een prachtig gebouw in de Amsterdams houthavens, met uitzicht over het IJ. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio. Voor meer informatie, ga naar www.rijnboutt.nl.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Over Rijnboutt

Een stad is niet van steen. Integendeel. Een stad is een complex organisme boordevol met leven. Continu is ze in beweging. Ze groeit. Wordt anders gebruikt. Soms sterft er een stukje helemaal af om plaats te kunnen maken voor iets nieuws.

Ze is een thuis voor velen. Groot en klein. Van hier en van ver. Ze is een plek om te zijn. Om geld te verdienen. Naar toe vluchten. Te bezoeken. Van weg te rennen. Op te groeien. Oud te worden.

Rijnboutt ziet haar complexiteit heel scherp. Hoe alles wat er binnen haar grenzen gebeurt invloed heeft op wie ze is als geheel. Daarom bouwt Rijnboutt nooit een gebouw. Maar altijd een stukje stad. Met oog voor verleden en toekomst. Voor wat er al is en nog komt. Voor iedereen die er zal zijn, blijven en weer gaan. Rijnboutt luistert, kijkt en vraagt totdat volstrekt helder is wat er moet worden gebouwd. Wat Rijnboutt neerzet maakt de stad zo altijd beter dan ze was.