Stage systeem- en netwerkbeheer

Solliciteer nu

Stagiair systeem- en netwerkbeheer

Ben je enthousiast, leergierig en heb je een passie voor IT? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per februari 2023 hebben wij een stageplek IT beschikbaar. Doorgroeien na je stage is bespreekbaar!

Internship · Amsterdam

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Rijnboutt krijg je de kans om je IT-vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving; de creatieve wereld van de architectuur.

Onder begeleiding van onze ICT manager ga je aan de slag met onze netwerken en systemen. Hierbij kun je denken aan het maken en beheren van back-ups, het beheren en het installeren/instellen van hardware en software, maar ook het installeren en instellen van updates van besturingssystemen en het beheren van ons domein. Daarnaast zul je je bezighouden met het schrijven van gebruikershandleidingen en deze up-to-date houden. Het oplossen van gemelde problemen door collega’s, de beveiliging van het computernetwerk, het beantwoorden van technische vragen en overige IT-uitdagingen.

Wat we vragen

  • Je hebt een relevante opleiding op MBO- niveau 4 (laatste jaar) / HBO- niveau;

  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar bij voorkeur voor circa 6 maanden (minimaal 800uur);

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed samenwerken in een team;

  • Je hebt een proactieve, leergierige houding en drive om zaken op te lossen.

Onze bijdrage aan jou

Je komt te werken in een divers team van circa 40 collega’s  in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken (pooltafel & tafelvoetbal). Op 3 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega's. Een keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

Elkaar inspireren, motiveren en respecteren vinden we belangrijk. Rijnboutt biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding!

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?

We ontvangen graag een beknopt CV en je motivatie.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Over Rijnboutt

Rijnboutt creëert altijd een stuk stad. Met oog voor verleden en toekomst, voor omgeving en functie en voor iedereen die er komt, is en gaat. We streven ernaar om elk project sociaal-maatschappelijke betekenis te geven. Of het nu gaat om het realiseren van een inclusieve stad of een duurzaam gebouw.

Om er zeker van te zijn dat onze bijdrage aan de stad altijd de best mogelijke is, werken we met een 360° aanpak. We combineren onze kennis en vakmanschap op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw. Voor ieder project. Van ontwerp tot realisatie.

Zo ontwikkelen wij vernieuwende oplossingen voor de stedelijke vraagstukken van de toekomst. En creëren wij gebouwen en gebieden die niet alleen onderscheidend zijn, maar bovenal de stad beter maken dan ze was.